ΤΕΕ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΣ
Πίσω Μεριά, Κόρθι Άνδρος 84502
τηλ./φαξ: 2282062060
email:mail@2tee-korth.kyk.sch.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΤΟΜΕΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ

  ΤΟΜΕΙΣ  

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ
Στο ΤΕΕ Κορθίου λειτουργεί η ειδικότητα Κομμωτικής από το 2003. Παράλληλα με τα θεωρητικά μαθήματα λειτουργούν και σύγχρονα εργαστήρια που είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Εκεί οι μαθήτριες της ειδικότητας Κομμωτικής
καταρτίζονται στη τεχνική της κομμωτικής, του μακιγιάζ,κ.α.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ
Στον Ηλεκτρολογικό τομέα, υπάρχουν οι ειδικότητες Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων Κτιρίων, και Εγκαταστάσεων Κτιρίωνκαι Βιομηχανικών Χώρων. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα(ΟργανισμοίΚοινής Ωφέλειας π.χ ΔΕΗ), ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ηλεκτρολόγοι σε βιομηχανίες κ.λπ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ
Το ΤΕΕ Κορθίου λειτουργεί ως ΚΣΕ στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες.Επιπλέον, οι μαθητές του τομέα καταρτίζονται τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν τόσο στο Δημόσιο όσο και τον Ιδιωτικό τομέα ως computer analysts, προγραμματιστές, χειριστές Η/Υ ή διοικητικοί υπάλληλοι.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ
Στο Μηχανολογικό τομέα λειτουργούν οι ειδικότητες Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων , Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου.Στα σύγχρονα εργαστήριά μας οι μαθητές λαμβάνουν ουσιαστική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.Οι απόφοιτοι των τομέων μπορούν να εργαστούν ως τεχνίτες καυστήρων, υδραυλικοί και μηχανικοί αυτοκινήτων.

 

 
Copyright 2006 Μαρία Πόπη
kostenlose bilder geschichten videos fotos abspritzen free filme chat photos gallerien